Saltar al contenido

Accountmanager Limburg / Antwerpen (junior)

Sales_Belgium

Functieomschrijving

Bedrijfsprofiel

BauWatch staat al meer dan tien jaar lang voor efficiënte diefstalpreventie, betrouwbare bescherming tegen materiële schade en de nodige aandacht voor het thema gegevensbescherming. Dit alles dankzij een geavanceerde technologie, intelligente concepten, een uitstekende service en uiteraard een persoonlijke ondersteuning. De best mogelijke bescherming tegen diefstal en vandalisme is volgens Bauwatch niet gebaseerd op een eenvoudige beveiligingscamera, maar op een van A tot Z doordacht beveiligingsconcept. Meer info kan u terugvinden op www.bauwatch.com.


Om de verdere groei bij Bauwatch België NV bij te houden zoeken we een Junior Accountmanager.


Als Junior Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Je werkt nauw samen met het sales team om de verkoopdoelstellingen te behalen.


Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en je zorgt ervoor dat hun vragen en behoeften worden beantwoord. Je bent in staat om de klantbehoeften te analyseren en op basis daarvan oplossingen te bieden. Je bent proactief en je hebt een commerciële instelling.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het onderhandelen over contracten, houdt de marktontwikkelingen in de gaten en bent op de hoogte van de concurrentie. Je rapporteert aan de Sales Manager.

Vereisten

Wij denken dat op deze functie een Junior Accountmanager past die:

  • Een afgeronde bachelor- of masteropleiding in een commerciële richting heeft
  • enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie heeft
  • uitstekende communicatieve vaardigheden heeft in Nederlands & Engels, Frans is een troef
  • een commerciële instelling heeft, klantgericht. resultaatgericht & proactief is en een hands-on mentaliteit heeft


Aanbod

  • Je ontvangt een competitief salarispakket, aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen en doorgroeimogelijkheden.
  • Er wacht je een uitdagende en afwisselende functie meteen met een vast contact binnen een groeiende, internationale en innovatieve organisatie.
  • Je geniet zowel interne opleidingen als externe opleidingen indien noodzakelijk.
Boom, Vlaams Gewest, België
Sales_Belgium

of

Boom, Vlaams Gewest, België
Sales_Belgium