Overslaan naar content

Je neemt deel aan een opwindende reis om de markt voor tijdelijke beveiliging te ontwrichten. Je werkt met complexe technologie en toegewijde specialisten om het volgende geweldige ding te creëren.

Waarom BauWatch?

Bij BauWatch, stap je in een omgeving waar de beste services, hightech beveiliging, intelligente data en procesverbetering allemaal samenkomen: een dynamische wereld waarin geen dag hetzelfde is.

We zijn internationaal, nuchter, ondernemend, leergierig en voortdurend op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren en te groeien.

We staan open voor het uitproberen van nieuwe ideeën en nemen daar onze verantwoordelijkheid om medewerkers, klanten en vooruit te helpen en succesvol te laten zijn.

Wij willen bijdragen aan een toekomst die de moeite waard is om te leven en bouwen zo aan een duurzaam bedrijf.

We werken er hard aan om een volledig circulaire organisatie te worden met focus op duurzaamheid en diversiteit. In onze teams telt iedereen en we betrekken, waarderen en respecteren elk individu.

√ Een uitdagende rol in een dynamische en snelgroeiende organisatie

√ Werken met innovatieve en complexe technologie

√ Een informele werksfeer en betrokken collega's

√ Veel ruimte voor persoonlijke groei & ontwikkeling

√ Veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen en uit te voeren

√ Interessante arbeidsvoorwaarden

Goed om te weten

Persoonlijke groei en ontwikkeling?

We stimuleren groei door middel van leer- en trainingsprogramma's voor alle medewerkers. We moedigen interne promoties aan zodat mensen kunnen doorgroeien en uitblinken binnen de organisatie. Daarnaast ondersteunen we persoonlijke ontwikkelingstrajecten, waarbij we zorgen voor een goede balans tussen studie en werk verplichtingen voor continue persoonlijke en professionele groei.

Duurzaamheid & het milieu?

We zijn toegewijd aan milieubehoud en duurzaamheid en streven actief naar CO2-neutraliteit. Om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, hebben we elektrische auto's in ons bedrijfswagenpark, waardoor onze uitstoot aanzienlijk is afgenomen. Daarnaast verbeteren we voortdurend onze Towers met meer duurzame technologieën. Om onze toewijding aan een groenere toekomst verder te demonstreren, zijn we strategische partnerschappen aangegaan met organisaties die onze toewijding aan duurzaamheid delen.

Diversiteit & Inclusiviteit?

Als internationaal bedrijf hechten we veel waarde aan diversiteit en culturele vorming binnen onze organisatie. We begrijpen dat onze kracht ligt in de verscheidenheid aan perspectieven en ervaringen uit de hele wereld. Door het bevorderen van een diverse en inclusieve omgeving die de waardering van verschillende culturen stimuleert, willen we de samenwerking en innovatie binnen onze teams verbeteren. We ondersteunen actief initiatieven en programma's die zijn ontworpen om het cultureel bewustzijn onder onze medewerkers te verbreden, en zo niet alleen onze bedrijfscultuur verrijken maar ook bijdragen aan wereldwijde activiteiten. Onze inzet voor diversiteit en het leren over andere culturen onderstreept onze ambitie om een echt internationaal bedrijf te zijn.

Social Impact?

Als trots lid van de Haniel portfolio zijn we zeer betrokken bij het creëren van een positieve impact op de wereld door middel van doordachte ondersteuning en sociale betrokkenheid. Met als leidend principe 'enkelfähig' - waarde creëren voor generaties - zetten we ons in voor duurzaam succesvolle bedrijfsmodellen die blijvend succes beloven. Onze recente donatie van €24.500 aan het klimaatproject van UNICEF in Madagaskar is een voorbeeld van deze toewijding. Deze bijdrage vertegenwoordigt onze toewijding aan het ondersteunen van kwetsbare gemeenschappen. Door middel van acties zoals deze, wil BauWatch de waarden van duurzaamheid en veerkracht hoog houden en ervoor zorgen dat onze zakelijke doelen bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen. Dit in lijn met de visie van Haniel om duurzaam succes over generaties heen te garanderen.