Overslaan naar content

Embedded Linux / Go SW developer

BTG_Development

Functieomschrijving

Software maken die echt impact heeft? Een product volledig onder je hoede nemen? Ga de uitdaging aan en verover met ons Europa!


Wat ga je doen als Software Developer?

Als Software Developer bij de BauWatch Technology Group ga je aan de slag met het verder ontwikkelen van onze tijdelijke beveiligingsoplossingen. Onze uitdagingen liggen bijvoorbeeld in het bouwen van schaalbare oplossingen in onze back-end systemen of in de software op onze cameramasten voor tijdelijke beveiliging. Je werkt dan aan een innovatieve totaal oplossing waarin elementen als 4G/5G, security, energiehuishouding, slimme camera’s en diverse sensoren van groot belang zijn.

Je werkt in een van onze scrum teams bestaande uit een mixe van jonge en ervaren ontwikkelaars en architecten. Door een klein team ben je van A tot Z betrokken bij alles wat we doen. Een brede rol waarin je je creativiteit en passie voor het ontwikkelen van software in de breedste zin ruimschoots kwijt kunt en jezelf kunt ontwikkelen.

Vereisten

Wat wij van jou vragen:

We vragen best veel van onze Software Developer maar dat schrikt je niet af. In tegendeel, je rolt je mouwen op, neemt verantwoordelijkheid en gaat aan de slag. Je geniet van het werken in een klein, hecht team en hebt een brede belangstelling. Samen je schouders eronder zetten en resultaten neerzetten geeft je energie. Omdat je nauw betrokken bent ben je niet te beroerd om een stapje extra te zetten indien dat van je gevraagd wordt. Vanzelfsprekend ben je analytisch sterk en heb je de juiste skills en competenties. Maar misschien wel het allerbelangrijkste is dat je een aanstekelijke passie voor software ontwikkeling hebt en daarmee zaken voor elkaar en mensen in beweging krijgt. Samen is belangrijk voor je, je kunt het niet alleen. Daar handel je dus naar, zowel naar je stakeholders als naar je collega’s.

Verder denken wij dat je het volgende nodig hebt:

· Een afgeronde HBO- of academische opleiding in een relevante richting

· Minimaal 3 jaar werkervaring als software ontwikkelaar (bij voorkeur in Go, of anders in C/C++/C#)

· Ervaring met (embedded) Linux, bijvoorbeeld buildroot en tools zoals Gitlab en Jira

· Ervaring met Docker, Kubernetes, Networking (TCP/IP, NAT, etc) en/of Ansible is een pré

Dit kun je van ons verwachten: Een uitdagende job waarin je aan de slag gaat met onderscheidende, innovatieve producten en interessante geavanceerde technologie. Veel afwisseling en de mogelijkheid om echt impact te maken op onze domeinen. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.


Verder bieden wij je:

· Een jaarcontract met daarbij de intentie om deze te verlengen naar een vast dienstverband

· Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s;

· Een goed salaris afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring

· Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn;

· 25 vakantiedagen + 7 roostervrije dagen;

· Een goede pensioenregeling

Waar ga je werken?

BauWatch Technology Group is een onderdeel van de BauWatch groep en verantwoordelijk voor de (software) ontwikkeling van BauWatch’ beveiligingsoplossingen. We acteren als de R&D en software development afdeling van BauWatch. Het team bestaat uit ongeveer 30 engineers verdeeld over een aantal scrum teams met hun eigen focus. Veel van de teamleden hebben vaak interesse in zaken als IoT, Domotica etc. Samen werken we in een informele sfeer aan de toekomst van BauWatch. Naast de software ontwikkeling is er ruimte voor gezelligheid, zo hebben jaarlijks een halloween en kerstfeest, en bestellen we iedere donderdag lunch met onze zelf geschreven slack-bot.


Over BauWatch

Wij zijn het nummer één beveiligingsbedrijf in Europa!

Van communicatie tot processen, producten en diensten. Wij bieden de beste bewakingstechnologie en klantenservice van hoge kwaliteit in heel Europa.

Wij nemen de zorg voor beveiliging weg en geven onze klanten de gemoedsrust die ze nodig hebben om hun bedrijf vooruit te helpen.


Interesse?

Als jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!


Reageer via de knop ‘Solliciteren’ of ‘Apply With LinkedIn’


Voor vragen kan je contact opnemen met Pepijn Verhoeven via +31 (0)6 2229 6431 of via pverhoeven@bauwatch.com.

Enschede, Overijssel, Nederland
BTG_Development

of

Enschede, Overijssel, Nederland
BTG_Development