Skip to content

Embedded Linux SW developer

Remote

Functieomschrijving

Software maken die echt impact heeft? Een product volledig onder je hoede nemen? Ga de uitdaging aan en verover met ons Europa!


Wat ga je doen als Software Developer?


Als Software Developer ga je aan de slag met het verder ontwikkelen van onze eigen ontwikkelde producten. Zoals bijvoorbeeld aan schaalbare oplossingen in onze back-end systemen of aan de software op cameramasten voor tijdelijke beveiliging. Je werkt dan aan een innovatieve totaal oplossing waarin elementen als 4G/5G, VPN, RFID, slimme camera’s en diverse sensoren van groot belang zijn. Zo maak je onze veiligheid en compliance oplossingen toekomstbestendig.


Je werkt in een klein team van ervaren ontwikkelaars en architecten, stuk voor stuk specialisten. Door een klein team ben je van A tot Z betrokken bij alles wat we doen. Een brede rol waarin je je creativiteit en passie voor het ontwikkelen van software in de breedste zin ruimschoots kwijt kunt en jezelf kunt ontwikkelen. Veel van de teamleden hebben vaak interesse in zaken als IoT, Domotica etc.

Vereisten

We vragen best veel van onze Software Developer maar dat schrikt je niet af. In tegendeel, je rolt je mouwen op, neemt verantwoordelijkheid en gaat aan de slag. Je geniet van het werken in een klein, hecht team en hebt een brede belangstelling. Samen je schouders eronder zetten en resultaten neerzetten geeft je energie. Omdat je nauw betrokken bent ben je niet te beroerd om een stapje extra te zetten indien dat van je gevraagd wordt. Vanzelfsprekend ben je analytisch sterk en heb je de juiste skills en competenties. Maar misschien wel het allerbelangrijkste is dat je een aanstekelijke passie voor software ontwikkeling hebt en daarmee zaken voor elkaar en mensen in beweging krijgt. Samen is belangrijk voor je, je kunt het niet alleen. Daar handel je dus naar, zowel naar je stakeholders als naar je collega’s.


Verder denken wij dat je het volgende nodig hebt:

  • Een afgeronde HBO- of academische opleiding in een relevante richting
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als software ontwikkelaar (bij voorkeur in Go, of anders in C/C++/C#)
  • Ervaring met (embedded) Linux, bijvoorbeeld buildroot en tools zoals Gitlab en Jira
  • Ervaring met Docker, Kubernetes, Networking (TCP/IP, NAT, etc) en/of Ansible is een pré

Dit kun je van ons verwachten:
Een uitdagende job waarin je aan de slag gaat met onderscheidende, innovatieve producten en interessante geavanceerde technologie. Veel afwisseling en de mogelijkheid om echt impact te maken op onze domeinen. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.


Verder bieden wij je:

  • Intentie tot een vast dienstverband. Wij binden graag goede mensen;
  • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s;
  • Een goed salaris;
  • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn;
  • 25 vakantiedagen;
  • Goed pensioen.


Waar ga je werken?


BauWatch Technology is een onderdeel van de BauWatch groep. Als expert in remote monitoring & control zijn we een high-tech organisatie met een sterke focus op R&D en open innovatie. We acteren als de R&D en software development afdeling van BouWatch. Onze toepassingen worden veelvuldig gebruikt binnen de domeinen publieke veiligheid, private beveiliging, smart industry en grootschalige sensor systemen


BauWatch is inmiddels een begrip bij iedere partij die tijdelijk een buitenlocatie wil beveiligen, in Nederland en inmiddels ook in andere Europese landen. Onze oplossing en ons toegewijde team van 230 medewerkers reduceren de kans op inbraak aanzienlijk. Daarmee zorgen we, behalve voor meer veiligheid, ook voor verhoogde efficiency. We zijn uniek omdat we alles in eigen beheer doen: eigen productie, eigen IT, eigen ontwikkelaars, eigen chauffeurs, eigen... alles eigenlijk. Waarom we dat doen? Omdat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal moet zijn, uitbesteden is daarom geen optie. Het is de bedoeling dat onze producten en bijbehorende (SaaS)software steeds slimmer worden. Voortdurende innovatie is erg belangrijk.


Interesse?

Reageer dan snel.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud Licht, Corporate Recruiter via 06-20172020.

Remote
Enschede, Overijssel, Nederland

of

Remote
Enschede, Overijssel, Nederland