Skip to content

Full-Stack Software Developer

Hybride
 • Enschede, Overijssel, Nederland
BTG_Development

Functieomschrijving

Als Software Developer ga je aan de slag met het verder ontwikkelen van onze eigen ontwikkelde producten. Zoals bijvoorbeeld myBauWatch, ons klantportaal, een geavanceerd platform waarmee je onze klanten inzicht in de keten en de veiligheid op de locatie geeft. Door koppelingen met fysieke producten zoals slimme cameramasten en diverse sensoren werk je aan een innovatieve totaal oplossing waarmee we onze techniek en onze klanten bij elkaar brengen. Zo maak je veiligheid en beveiliging eenvoudig door het bouwen van innovatieve producten voor veeleisende toepassingen.

Je werkt in een klein team van ervaren ontwikkelaars en architecten, stuk voor stuk specialisten. Door een klein team ben je van A tot Z betrokken bij alles wat we doen. Een brede rol waarin je je creativiteit en passie voor het ontwikkelen van software in de breedste zin ruimschoots kwijt kunt en jezelf kunt ontwikkelen.

Vereisten

Je geniet van het werken in een klein, hecht team en hebt een brede belangstelling. Samen je schouders eronder zetten en resultaten neerzetten geeft je energie. Omdat je nauw betrokken bent ben je niet te beroerd om een stapje extra te zetten indien dat van je gevraagd wordt. Vanzelfsprekend ben je analytisch sterk en heb je de juiste skills en competenties. Maar misschien wel het allerbelangrijkste is dat je een aanstekelijke passie voor software ontwikkeling hebt en daarmee zaken voor elkaar en mensen in beweging krijgt. Samen is belangrijk voor je, je kunt het niet alleen. Daar handel je dus naar, zowel naar je stakeholders als naar je collega’s.

Jouw profiel:

 • Een afgeronde HBO- of academische opleiding in een relevante richting
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als software ontwikkelaar
 • Recente ervaring in zoveel mogelijk van de volgende technieken: Java Spring Boot, Maven, Typescript, ReactJS, NextJS, Gitlab CI/CD, Ansible, Docker, event-driven development
 • Kennis van Linux, nginx, PHP, Golang, Kubernetes, Prometheus, of Grafana is een pré
 • Je bent nieuwsgierig, resultaatgericht en in staat om te schakelen tussen business, architectuur en IT
 • Je krijgt energie van het onwikkelen van goede software, maar ook van het coachen en begeleiden van collega’s


Dit kun je van ons verwachten:
Een uitdagende job waarin je aan de slag gaat met onderscheidende, innovatieve producten en interessante geavanceerde technologie. Veel afwisseling en de mogelijkheid om echt impact te maken op onze domeinen. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.

Verder bieden wij je:

 • Een jaarcontract met daarbij de intentie om deze te verlengen naar een vast dienstverband
 • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s
 • Een goed salaris afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring
 • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn
 • 25 vakantiedagen + 7 roostervrije dagen
 • Een goede pensioenregeling


Waar ga je werken?

BauWatch Technology Group is een onderdeel van de BauWatch groep en verantwoordelijk voor de (software) ontwikkeling van BauWatch’ beveiligingsoplossingen. We acteren als de R&D en software development afdeling van BauWatch. Het team bestaat uit ongeveer 30 engineers verdeeld over een aantal scrum teams met hun eigen focus. Samen werken we in een informele sfeer aan de toekomst van BauWatch. Naast de software ontwikkeling is er ruimte voor gezelligheid, zo hebben jaarlijks een halloween en kerstfeest, en bestellen we iedere donderdag lunch met onze zelf geschreven slack-bot.


Over BauWatch

Wij zijn het nummer één beveiligingsbedrijf in Europa!

Van communicatie tot processen, producten en diensten. Wij bieden de beste bewakingstechnologie en klantenservice van hoge kwaliteit in heel Europa.

Wij nemen de zorg voor beveiliging weg en geven onze klanten de gemoedsrust die ze nodig hebben om hun bedrijf vooruit te helpen.


Interesse?

Als jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Reageer via de knop ‘Solliciteren’ of ‘Apply With LinkedIn’

Voor vragen kan je contact opnemen met Pepijn Verhoeven via +31 (0)6 2229 6431 of via pverhoeven@bauwatch.com.

Hybride
 • Enschede, Overijssel, Nederland
BTG_Development

of

Hybride
 • Enschede, Overijssel, Nederland
BTG_Development