Skip to content

Junior Marketingspecialist

Hybride
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Marketing_NL

Functieomschrijving

Junior marketingspecialisten opgelet - we zijn op zoek naar JOU!

Ons Nederlandse marketingteam heeft jouw ondersteuning nodig!


Mogen we ons even aan je voorstellen

Wij zijn BauWatch. Een internationaal groeiend SecTech bedrijf en Nederlands/Europees marktleider op het gebied van beveiliging van bouwplaatsen, infrastructuurprojecten, zonneparken, leegstaande gebouwen en alle andere gebieden die beveiligd moeten worden.


We zijn gepassioneerd over wat we doen! Ons end-to-end service- en technologieaanbod levert ons toonaangevende tevredenheidsscores (NPS) van onze klanten op. En we groeien nog steeds: we zitten vol ideeën, we zitten vol energie en we hebben jou nodig om ons bedrijf naar het volgende niveau te tillen. We zijn opgericht in Nederland, dus ons hoofdkantoor en de Nederlandse organisatie zijn gevestigd in Apeldoorn.


Jouw missie

Je gaat ons helpen om onze merkpositionering in Nederland te versterken en onze doelgroep op een innovatieve manier aan te spreken met verschillende campagnes - jouw creativiteit is nodig. Je werkt in een team van drie Nederlandse collega's en maakt tegelijkertijd deel uit van ons internationale team. Samen ontwikkelen we strategieën die niet alleen onze naamsbekendheid vergroten, maar ook bijdragen aan de groei van ons bedrijf.


We hebben jouw ondersteuning nodig bij het optimaliseren van allerlei marketingactiviteiten (digitaal en analoog) om te kunnen blijven groeien. Heb je ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes? En het verrijken ervan met goede content zoals blogs, video's en klantverhalen die je zelf creëert? Heb jij de creatieve kracht om onze sociale media te beheren en posts te ontwikkelen die aanspreken bij de doelgroep? Wil je onze website verder ontwikkelen? En evenementen plannen en uitvoeren? Zoals je ziet, is er nog een berg werk te verzetten. Het leuke is dat niets in steen is geschreven en dat we samen kunnen ontdekken waar jij goed in bent en waar je je verder in wilt ontwikkelen.


Je past bij ons als je je prettig voelt in een vriendelijk, open, wendbaar, flexibel team en zelfstandig wilt werken.


We zoeken een fulltime collega, maar we kunnen praten over 32 uur. Het is belangrijk dat je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je jezelf goed kunt redden in het Engels.

Vereisten

Jouw profiel

- Je hebt 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en hebt al kennis opgedaan op het gebied van SEO, SEA, PPC, CPC of CTR. Ervaring met DTP-werk is een pluspunt.

- Je kunt conceptueel denken en vindt het leuk om complexe taken op te lossen. Je wilt ondersteund worden door digitale tools zoals ChatGPT en Deepl, die je helpen

bij het ontwikkelen van content, het voorbereiden van evenementen en het inbrengen van je creatieve ideeën.

- Je realiseert jouw projecten zelfstandig in nauwe samenwerking met het marketingteam en in projectteams.

- Je hebt al kennis gemaakt met de wisselwerking tussen verschillende marketingkanalen en bent altijd op de hoogte van de laatste trends in je vakgebied

- Je kunt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid projecten managen

- Je staat voor teamgeest, sociale vaardigheden en initiatief met een hands-on mentaliteit


Past (bijna) alles bij je? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Wat wij jou bieden

- Uitdagende taken, veel creatieve vrijheid en diverse ontwikkelingsmogelijkheden in een internationale omgeving

- We werken hybride met flexibele werktijden

- Een goed salaris, natuurlijk. Naast een eerlijke pensioenregeling

- Je krijgt 25 vakantiedagen en hebt de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen - als je dat wilt

- We beginnen met een jaarcontract met de intentie dit uit te breiden naar een vaste aanstelling - dit is tot nu toe altijd gelukt

- Moderne technische werkapparatuur en communicatiemiddelen

- Geweldige teamgeest, open deuren, informele cultuur

- Een kleurrijk team dat uitkijkt naar jou en je ideeën


Overtuigd?

Reageer dan nu met je CV en salarisverwachtingen via "Solliciteer" of "Solliciteer met LinkedIn". Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Pepijn Verhoeven via +31 (0)6 2229 6431 of via pverhoeven@bauwatch.com. Word onderdeel van ons bij BauWatch. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!


Overigens: Bij BauWatch zijn we eerlijk en divers. Alle kandidaten, ongeacht afkomst, religie, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd of handicap, worden gelijk behandeld. Dat beloven we.

Hybride
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Marketing_NL

of

Hybride
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Marketing_NL