Overslaan naar content

Linux Software Developer (Medior)

Op locatie
  • Enschede, Overijssel, Nederland
BTG_Product Management

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Linux Software Developer op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit jouw kans om ons Embedded team van de BauWatch Technology Group te versterken. Als Linux Software Developer speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en onderhouden van onze innovatieve totaaloplossing waarin elementen als 4G/5G, security, energiehuishouding, slimme camera’s en diverse sensoren van groot belang zijn.


Als Senior Linux Software Developer bij BauWatch Group ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en testen van softwaretoepassingen op ons Linux-platform. Je werkt nauw samen met je collega’s in ons dynamische ontwikkelingsteam om technische specificaties te begrijpen en te implementeren, en zo innovatieve oplossingen te creëren die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan uitdagende projecten en bij te dragen aan de groei en innovatie van ons bedrijf. Je zult betrokken zijn bij zowel het onderhouden en verbeteren van bestaande softwareoplossingen, als het bouwen aan nieuwe functionaliteit.

Vereisten

Om succesvol te zijn in deze rol, heb je een bachelor- of masterdiploma in Computer Science, Software Engineering of een vergelijkbare technische discipline. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Software Developer en uitgebreide kennis van Linux-besturingssystemen en -tools. Daarnaast heb je ervaring met verschillende programmeertalen. Onze voorkeur gaat uit naar Golang, maar met een achtergrond in bijvoorbeeld C of C++ kom je ook een heel eind. Je beschikt over goede probleemoplossende vaardigheden en je hebt oog voor detail. Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team zijn ook essentieel.


Dit kan jij van BauWatch verwachten:

Een uitdagende job waarin je aan de slag gaat met onderscheidende, innovatieve producten en interessante geavanceerde technologie. Veel afwisseling en de mogelijkheid om echt impact te maken op onze domeinen. Je werkt in een informele sfeer en krijgt veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren en uit te voeren.

Verder bieden wij je:

  • Een jaarcontract met daarbij de intentie om deze te verlengen naar een vast dienstverband
  • Een dynamisch en groeiend bedrijf met gedreven collega’s
  • Een goed salaris afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring
  • Alle hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te zijn
  • 25 vakantiedagen + 7 roostervrije dagen
  • Een goede pensioenregeling

Waar ga je werken?

BauWatch Technology Group is een onderdeel van de BauWatch groep en verantwoordelijk voor de (software) ontwikkeling van BauWatch beveiligingsoplossingen. We acteren als de R&D en software development afdeling van BauWatch. Het team bestaat uit ongeveer 30 engineers verdeeld over een aantal scrum teams met hun eigen focus. Veel van de teamleden hebben interesse in zaken als IoT, Domotica etc. Samen werken we in een informele sfeer aan de toekomst van BauWatch. Naast de software ontwikkeling is er ruimte voor gezelligheid, zo hebben jaarlijks een halloween- en kerstfeest, en bestellen we iedere donderdag lunch met onze zelf geschreven slack-bot.


Over BauWatch

Wij zijn het nummer één beveiligingsbedrijf in Europa!

Van communicatie tot processen, producten en diensten. Wij bieden de beste bewakingstechnologie en klantenservice van hoge kwaliteit in heel Europa.

Wij nemen de zorg voor beveiliging weg en geven onze klanten de gemoedsrust die ze nodig hebben om hun bedrijf vooruit te helpen.


Interesse?

Als jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Reageer via de knop ‘Solliciteren’ of ‘Apply With LinkedIn’

Voor vragen kan je contact opnemen met Pepijn Verhoeven via +31 (0)6 2229 6431 of via pverhoeven@bauwatch.com.

Op locatie
  • Enschede, Overijssel, Nederland
BTG_Product Management

of

Op locatie
  • Enschede, Overijssel, Nederland
BTG_Product Management