Skip to content

Meewerk- of afstudeerstage Finance/ Accountancy

Hybride
  • Assen, Drenthe, Nederland
Finance_Group

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerk- of afstudeerstage op het gebied van Finance/Accountancy? Dan is BauWatch Group op zoek naar jou! Als Stagiair Finance binnen onze afdeling Group Finance krijg je de kans om je kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en verder te ontwikkelen.


Als Stagiair Group Finance bij BauWatch Group werk je nauw samen met ons ervaren financiële team. Je ondersteunt bij diverse financiële taken, zoals het opstellen van financiële rapportages en het onderhouden van het financiële systeem. Tevens krijg je de mogelijkheid om mee te denken over procesoptimalisatie en het verbeteren van interne financiële procedures. Daarnaast hebben wij verschillende onderzoeksvragen liggen waar een leerzame onderzoeksopdracht uit kan voort vloeien. Hierbij kan gedacht worden aan onderzoeken naar procesoptimalisaties, interne controles, verslaggevingsprincipes en duurzaamheid.


Als Stagiair Group Finance bij BauWatch zijn er bepaalde functievereisten waar we naar op zoek zijn. Deze vereisten helpen ons om de juiste kandidaat te selecteren voor deze stage. Hieronder vindt je de belangrijkste vereisten:

· Je bent momenteel ingeschreven bij een relevante opleiding, bij voorkeur Finance & Control (bedrijfseconomie), Accountancy of Finance Tax and Advice.

· Je hebt affiniteit met financiële processen en wilt graag praktijkervaring opdoen in een dynamische organisatie.

· Je hebt goede analytische vaardigheden en kunt nauwkeurig werken.

· Je bent proactief en kunt zelfstandig taken oppakken.

· Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken in een team.

· Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

· Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden.

Vereisten

Dit kan jij van BauWatch verwachten:

Een omgeving waarin wordt samengewerkt: Je werkt samen met gepassioneerde en getalenteerde mensen die teamwork waarderen en je graag willen helpen met het behalen van je leerdoelen. .

Innovatieve uitdagingen: Je maakt deel uit van een dynamische werkomgeving die je uitdaagt om creatief te denken, problemen op te lossen en een echte impact te maken.

Een sterk gevoel van doelgerichtheid: Wij worden gedreven door een missie; ‘De wereld veiliger maken’. Bij BauWatch krijg je de kans om de toekomst mee vorm te geven.


Verder bieden wij je:

· Een stagevergoeding in overleg.

· De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

· De mogelijkheid om samen te werken met gelijkgestemden & ambitieuze specialisten.


Over BauWatch

Wij zijn het nummer één beveiligingsbedrijf in Europa!

Van communicatie tot processen, producten en diensten. Wij bieden de beste bewakingstechnologie en klantenservice van hoge kwaliteit in heel Europa.

Wij nemen de zorg voor beveiliging weg en geven onze klanten de gemoedsrust die ze nodig hebben om hun bedrijf vooruit te helpen.


Interesse?

Solliciteer dan snel! Voor vragen kan je contact opnemen met Pepijn Verhoeven via +31 (0)6 2229 6431 of via pverhoeven@bauwatch.com

Hybride
  • Assen, Drenthe, Nederland
Finance_Group

of

Hybride
  • Assen, Drenthe, Nederland
Finance_Group