Skip to content

Stagiair Finance (afstudeerstage) bij BauWatch Group

Finance_Group

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage op het gebied van Finance/Accountancy? Dan is BauWatch Group op zoek naar jou! Als Stagiair Finance binnen onze afdeling Group Finance krijg je de kans om je kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen en verder te ontwikkelen.

Als Stagiair Group Finance bij BauWatch Group werk je nauw samen met ons ervaren financiële team. Je ondersteunt bij diverse financiële taken, zoals het opstellen van financiële rapportages, het verwerken van inkomende facturen en het bijhouden van de financiële administratie. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te denken over procesoptimalisatie en het verbeteren van interne financiële procedures.

Wij bieden een inspirerende en dynamische werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je wordt begeleid door ervaren professionals die je graag helpen bij het behalen van je leerdoelen. Daarnaast krijg je de kans om een kijkje te nemen in de wereld van Finance binnen een internationaal opererend bedrijf.

Vereisten

Als Stagiair Group Finance bij BauWatch Group binnen de afdeling Financieel, zijn er bepaalde functievereisten waar we naar op zoek zijn. Deze vereisten helpen ons om de juiste kandidaat te selecteren voor deze afstudeerstage. Hieronder vindt u de belangrijkste vereisten:

  • Je bent momenteel ingeschreven bij een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau, bij voorkeur in de richting van Finance, Accountancy, Bedrijfseconomie of een vergelijkbare studie.
  • Je hebt affiniteit met financiële processen en wilt graag praktijkervaring opdoen in een dynamische organisatie.
  • Je hebt goede analytische vaardigheden en kunt nauwkeurig werken.
  • Je bent proactief en kunt zelfstandig taken oppakken.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt goed samenwerken in een team.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden.


Dit kan jij van BauWatch verwachten:

Een omgeving waarin wordt samengewerkt: Je werkt samen met gepassioneerde en getalenteerde mensen die teamwork waarderen.

Innovatieve uitdagingen: Je maakt deel uit van een dynamische werkomgeving die je uitdaagt om creatief te denken, problemen op te lossen en een echte impact te hebben.

Een sterk gevoel van doelgerichtheid: Wij worden gedreven door een missie; ‘De wereld veiliger maken’. Bij BauWatch krijg je de kans om de toekomst mee vorm te geven.


Verder bieden wij je:

  • Een stagevergoeding 
  • De mogelijkheid om één dag vanuit huis te werken
  • De mogelijkheid om samenwerken met gelijkgestemden & ambitieuze specialisten


Over BauWatch

Wij zijn het nummer één beveiligingsbedrijf in Europa!

Van communicatie tot processen, producten en diensten. Wij bieden de beste bewakingstechnologie en klantenservice van hoge kwaliteit in heel Europa.

Wij nemen de zorg voor beveiliging weg en geven onze klanten de gemoedsrust die ze nodig hebben om hun bedrijf vooruit te helpen.


Interesse?

Reageer dan snel via de knop ‘Solliciteren’ of ‘Apply With LinkedIn’

Voor vragen kan je contact opnemen met Pepijn Verhoeven via +31 (0)6 2229 6431 of via pverhoeven@bauwatch.com.Assen, Drenthe, Nederland
Finance_Group

of

Assen, Drenthe, Nederland
Finance_Group