Overslaan naar content

Meet BauWatch

Onze Waarden

Denken vanuit de klant, anderen versterken, verbeter elke dag, eigenaarschap nemen en gaan voor succes liggen aan de basis van alles wat we doen.

Werken bij BauWatch:

Ontdek waarom ons team er trots op is dat ze dit bedrijf hun thuis noemen.

 • BauWatch biedt een unieke en dynamische internationale omgeving onder leiding van een geweldig managementteam. De vrijheid en de ruimte om samen met mijn collega's te leren zijn dingen die ik sterk benadruk aan het werken hier. Bij BauWatch heb je het gevoel dat wat je te zeggen hebt ertoe doet, en dat geeft je een gevoel van diepgaande betekenis aan je taken.

  Daniela Rebolo

  Daniela is interne communicatie Specialist binnen het BauWatch HR team.

 • Ik geniet ervan om samen te werken, inzichten te delen en van elk van mijn collega's te leren. Samen halen we het beste uit ons diverse en dynamische team.

  Laura Casparini

  Laura is Managing Director Italy

 • Ik ben bij BauWatch begonnen als freelancer. Het is een geweldig bedrijf om voor te werken, vooral als je van snelle en uitdagende omgevingen houdt waar je blijft leren en groeien. Het bedrijf groeit snel en heeft een echte hands-on cultuur en nieuwe ideeën zijn altijd welkom. Het werken bij BauWatch beviel me zo goed, dat ik besloot een vaste baan aan te nemen.

  Hans Bronkhorst

  Hans is Group Information Technology Manager en verantwoordelijk voor onze ICT ondersteuning.