Skip to content

Weekendkracht Servicedesk ( uurloon van €15,33 tot €20,70 !)

Op locatie
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
ARC_NL

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende weekendbaan en ben jij beschikbaar in de avonden en nachten (vrijdag t/m zondag)? Bij BauWatch hebben we een interessante positie beschikbaar binnen onze meldkamer.


Als medewerker op de servicedesk ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van inkomende oproepen en het verlenen van ondersteuning aan onze klanten. Je zorgt voor een professionele en klantgerichte afhandeling van vragen en problemen. Daarnaast werk je samen met een team van enthousiaste collega's om de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen.

Vereisten

De ideale kandidaat is communicatief vaardig, stressbestendig en heeft een servicegerichte instelling. Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré, maar geen vereiste. We bieden een dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van BauWatch.


Dit kan jij van BauWatch verwachten:

Een omgeving waarin wordt samengewerkt: Je werkt samen met gepassioneerde en getalenteerde mensen die teamwork waarderen.

Innovatieve uitdagingen: Je maakt deel uit van een dynamische werkomgeving die je uitdaagt om creatief te denken, problemen op te lossen en een echte impact te hebben.

Een sterk gevoel van doelgerichtheid: Wij worden gedreven door een missie; ‘De wereld veiliger maken’. Bij BauWatch krijg je de kans om de toekomst mee vorm te geven.


Verder bieden wij je:

  • Een tijdelijk dienstverband
  • Een basissalaris van €15,33 bruto per uur (in het weekend krijg je bij ons standaard een opslag van 35% dus dan ontvang je €20,70!)


Over BauWatch

Wij zijn het nummer één beveiligingsbedrijf in Europa!

Van communicatie tot processen, producten en diensten. Wij bieden de beste bewakingstechnologie en klantenservice van hoge kwaliteit in heel Europa.

Wij nemen de zorg voor beveiliging weg en geven onze klanten de gemoedsrust die ze nodig hebben om hun bedrijf vooruit te helpen.


Op locatie
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
ARC_NL

of

Op locatie
  • Apeldoorn, Gelderland, Nederland
ARC_NL